24chasa.bgЧетирима преди него в листата не пожелаха депутатска заплата.Станислав Иванов Стоянов,

...
24chasa.bgЧетирима преди него в листата не пожелаха депутатска заплата.Станислав Иванов Стоянов,
Коментари Харесай

Собственик на рекламна агенция прие мястото на Цветанов в парламента

24chasa.bg

Четирима преди него в листата не пожелаха депутатска заплата.

Станислав Иванов Стоянов, който беше седми в листата на ГЕРБ на парламентарните избори през 2017 година, става депутат на мястото на Цветан Цветанов, написа 24 часа. 

38-годишният предприемач от Велико Търново е притежател и шеф на рекламна организация. Има висше компютърно и икономическо обучение. Стоянов е член на УС на придвижване " Пазители на българщината " и на църковното настоятелство на храм " Св.св. Кирил и Методий ".



Станислав Стоянов става депутат, откакто писмени отводи пред ЦИК са подали четиримата, имащи преди него право да влязат в парламента, след оставката на Цветанов. Да влязат в парламента са отказали състезателят по мотокрос Георги Недев, регионалният шеф проф. Любомира Попова, известният хирург доктор Николен Стойнов и ръководителят на общинския съвет в Лясковец и шеф на СУ " Максим Райкович " Даниела Арабаджиева.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР